Slezska nemocnice v Opave, p. o., Olomoucká, Opava, Czechia Opava

Olomoucká
746 01 Opava Moravian-Silesian Region
Czechia

www.nemocnice.opava.cz/

+420 533 766 111

НЕД.
ПОН.
ВТ.
СРЕ.
ЧЕТ.
ПЕТ.
САБ.

Дали сте сопственик на овој бизнис?
Предложете промена

повеќе

flag EN
0 коментари

Slezska nemocnice v Opave, p. o., Olomoucká, Opava, Czechia Opava

Повеќе патувања во близина