ROGAM Gouda Moordrecht

Grote Esch 50
2841 MJ Moordrecht Zuid-Holland
Nederland

www.rogam.nl/

info@rogam.nl

0182 - 69 60 60

IG
AL
08:00
17:00
AS
08:00
17:00
AZ
08:00
17:00
OG
08:00
17:00
OR
08:00
17:00
LR
09:00
00:00

Iradoki aldaketa bat

Auto saltzaileek

flag NL
0 iruzkinak

ROGAM Gouda Moordrecht

DETTAGLI

 • E-klasse estate (Puntua)

  De E-Klasse Estate is een oplettende Mercedes-Benz als geen ander seriemodel. Optionele Mercedes-Benz Intelligent Drive-systemen als DRIVE PILOT, MULTIBEAM LED-koplampen of Remote Park Pilot zijn elk op zich mijlpalen op weg naar autonoom rijden zonder ongevallen. Gezamenlijk zijn ze nog waardevoller en zorgen ervoor dat de E-Klasse Estate de beste partner is die zakenlieden, gezinnen, en overige verkeersdeelnemers zich onderweg kunnen wensen.

 • C-klasse cabriolet (Puntua)

  Hij is klaar voor de zomer: de eerste cabriolet op basis van de Mercedes-Benz C-Klasse. Daarmee vormt de C-Klasse Cabriolet het aantrekkelijke instapmodel in de cabriowereld van Mercedes-Benz. Of hij nu open of dicht is, de Cabriolet onderscheidt zich in beide gevallen door een expressief design. Efficiënte en krachtige motoren en een dynamisch afgestemd, verlaagd sportonderstel zorgen voor sportieve, dynamische rijeigenschappen.

 • Glc coupé (Puntua)

  Maak kennis met de sportwagen onder de midsize SUV’s: de GLC Coupé van Mercedes-Benz. De auto maakt indruk met zijn merkspecifieke veiligheid, moderne assistentiesystemen en een extra sportief –dynamisch karakter.De GLC Coupé is bij ons in de showroom te bewonderen.

 • B-klasse (Puntua)

  De B-Klasse combineert een dynamisch design met een verrassende veelzijdigheid. Dat maakt ’m geschikt voor de zakelijke rijder, maar evengoed als gezinsauto. Door zijn innovatieve technologie is hij veilig, comfortabel en zuinig met brandstof, ook als u een sportieve rijstijl hebt. U kunt de B-Klasse helemaal naar wens samenstellen met de drie verschillende uitrustingslijnen Style, Urban en AMG Line. De B-Klasse heeft een plezierig scherpe vanafprijs en is ook leverbaar als zeer complete Business Solution.

 • Gla (Puntua)

  Als het om nieuwsgierigheid en de lust naar avontuur gaat, is de GLA een echte offroader. Anderzijds stralen de dynamische designlijnen pure voorwaartsdrang uit, bijna net zoals bij een coupé. U kijkt en blijft zich verbazen. De GLA past in geen enkel hokje maar is perfect afgestemd op uw leven.

 • A-klasse (Puntua)

  U vindt de A-Klasse nu bij ons in de showroom. Ten opzichte van het vorige model is de auto nog dynamischer en sportiever geworden en kunnen we u nog meer motorvariaties aanbieden. De A 160 met 75 kW (102 pk) is het nieuwe basismodel en de 80 kW (109 pk) sterke A 180 d BlueEFFICIENCY met een CO2-emissie van 89 g/km mag met recht de nieuwe zuinigheidskampioen heten. 

 • C-klasse limousine (Puntua)

  De C-Klasse legt de lat hoog: sportief, krachtig en luxueus. Deze limousine heeft bovendien de beste aerodynamische eigenschappen in zijn klasse. Dat maakt ’m zuiniger, stil en geeft ’m een onweerstaanbaar silhouet. Een uitstraling die altijd weer bijzonder is, niet in de laatste plaats omdat u naar eigen inzicht verschillende uitrustingslijnen met elkaar kunt combineren. De C-Klasse loopt, dankzij de innovatieve technologie ver voor op de concurrentie.

 • Smart electric drive (Puntua)

  De perfecte stadsauto. Met de perfecte aandrijving voor de stad. Volledig elektrisch, lokaal emissievrij en met voldoende actieradius voor wat je in de stad zoal doet. Met de nieuwe smart fortwo electric drive hoef je nergens van af te zien, maar heb je meer plezier dan ooit: het unieke rijplezier dat alleen een elektromotor levert.

 • E-klasse coupé (Puntua)

  De nieuwe E-Klasse Coupé laat een harmonieuze combinatie zien van moderne stijl en elegante sportiviteit. Het expressieve uiterlijk met een langgerekte motorkap en een frameloze zijruiten benadrukken de dynamiek van deze auto. U kunt kiezen uit krachtige motoren met lage emissiewaarden en comfortabele onderstellen die bijdragen aan de sportieve rijbeleving van de E-Klasse Coupé.

 • S-klasse limousine (Puntua)

  De S-Klasse heeft met zijn vele innovaties al geschiedenis geschreven en bouwt daar nog altijd op voort. Ook deze nieuwe generatie is weer uitgerust met revolutionaire technologie en geeft u de mogelijkheid om een krachtig statement te maken. Als u namelijk kiest voor de S 500 PLUG-IN HYBRID, krijgt u de veiligste en duurzaamste auto in zijn klasse en levert u een bijdrage aan het verlagen van uw CO2-footprint of die van uw bedrijf.